Ciutat

Comença la primera fase de les obres de remodelació de la plaça del Treball

Les obres ja han començat a la plaça del Treball / AINA TORRES

Les obres de reforma de la plaça del Treball, al barri de Gràcia, ja han començat. Corresponen a la primera de dues fases en què s’han previst, i tenen un pressupost de poc més de 374.000 euros. La previsió és que acabin entre els mesos de novembre i desembre, de manera que s’allargaran durant bona part de l’estiu.

L’actual àrea de jocs se substituirà per tres de noves, adaptades a diferents edats. També es farà manteniment de la pista de petanca, s’instal·laran bancs, cadires, papereres i una nova font, i es crearà un aparcament per a bicicletes. Durant les obres, l’Ajuntament indica que hi poden haver afectacions temporals a les places d’aparcament del carrer de Sant Ferran.

En la fase 2, que es preveu tirar endavant l’any que ve, es preveu rehabilitar l’escenari i les graderies, amb un pressupost d’uns 140.000 euros. El projecte es realitzarà en el marc de l’acord de mandat entre el govern del PSC i Junts per Sabadell. Els juntaires exigien tirar endavant aquesta i altres accions com la reforma de la Gran Via per a donar suport als pressupostos.

Què voldríeu canviar de la plaça del Treball?

Comentaris
To Top