Ciutat

Què va regalar l’Ajuntament de Sabadell als regidors que abandonen el ple?

13 dels 27 edils no mantenen l’acta al consistori després de les passades eleccions municipals

Darrer ple del mandat 2019 - 2023 / AINA TORRES

En total, 13 dels 27 regidors que en els últims quatre anys han format part del ple de l’Ajuntament de Sabadell van deixar de ser-ho aquest passat dimecres. Són aquelles persones que no han estat escollides en les passades eleccions municipals i, per tant, seran substituïdes pels nous edils de la corporació municipal que seran proclamats dissabte, 17 de juny, a partir de les 12 h.

Per tancar el mandat, els regidors sortints van poder dir unes paraules i el consistori els va obsequiar per la seva tasca. El regal té accent local, ja que conté un exemplar del llibre Sabadell desaparegut (Efadós), del tècnic de l’Arxiu Històric de Sabadell David González, un punt de llibre i una memòria USB que recull imatges del període en què han sigut regidors, del 2019 al 2023.

Portada del llibre ‘Sabadell desaparegut’ / EFADÓS

El llibre escollit va ser el tercer més venut del Sant Jordi del 2022, l’any en què es va publicar, segons el rànquing que van elaborar les llibreries de la ciutat. Es tracta d’un recull gràfic de la història de la ciutat des del s. XIX.

Dia de comiat al ple de Sabadell: així han dit adeu els regidors que marxen

Comentaris
To Top