Ciutat

FOTOS | Queixes a Sant Oleguer per la tala d’un arbre: “Que en replantin”

Alguns veïns del barri de Sant Oleguer han observat amb sorpresa els darrers dies la presència d’un arbre tallat al passeig de Sant Oleguer, a tocar del Pavelló Municipal d’Esports. Un dels ciutadans habituals de l’emplaçament ha demanat amb un cartell col·locat a la soca que s’acabi de treure l’arbre. I afegeix: “si ens tallen arbres, volem que en tornin a posar de nous”, ha reclamat.

Arbre a Sant Oleguer | Cedida

Arbre a Sant Oleguer | Cedida

Fonts municipals han detallat que l’arbre es va tallar per problemes d’elements podrits i per afectacions a domicilis de l’indret. A més, precisen que es troba en una vorera massa estreta i per accessibilitat no es pot replantar. La previsió, diuen, és treure la soca, reparar la vorera i tapar l’escocell igual que s’ha fet amb la resta d’escocells d’aquest tram de carrer.

Arbre a Sant Oleguer | Cedida

Precisament aquesta setmana s’ha conegut que la zona viurà una rehabilitació pròximament. L’Ajuntament de Sabadell preveu desenvolupar obres d’urbanització del camí de Sant Oleguer, per millorar el seu estat i procurar que caminar-hi sigui més fàcil. Aquesta via connecta l’avinguda d’Egara i el camí de Can Quadres, cosa que permet anar i tornar de les pistes d’atletisme. La inversió prevista és de 87.725 euros.

Rehabilitaran el camí de Sant Oleguer per fer-lo més accessible

Comentaris
To Top