Ciutat

Rehabilitaran el camí de Sant Oleguer per fer-lo més accessible

L’Ajuntament de Sabadell preveu iniciar aquesta setmana les obres d’urbanització del camí de Sant Oleguer, per millorar el seu estat i procurar que caminar-hi sigui més fàcil. Aquesta via connecta l’avinguda d’Egara i el camí de Can Quadres, cosa que permet anar i tornar de les pistes d’atletisme. La inversió prevista és de 87.725 euros.

El camí, en l’actualitat, i una imatge virtual de com es preveu que sigui / CEDIDA

El projecte preveu solucionar les irregularitats del terreny, amb un paviment uniforme més adequat per al pas de vianants. Mentre durin les obres hi haurà afectacions puntuals a les escales existents.

Aquestes obres també inclouen l’adequació de la zona del mirador, on les cadires i els bancs existents es reubicaran al seu límit perquè els visitants puguin gaudir de les vistes que del riu Ripoll. També al mirador, es plantaran set arbres perquè facin ombra durant l’estiu.

Altres millores en aquesta zona

El consistori reivindica en un comunicat que continua millorant aquesta zona de la ciutat. Les actuacions que s’hi estan fent són la recuperació de la pista poliesportiva de Nostra Llar, la rehabilitació de l’edifici de serveis -seu de l’associació de veïns-, s’ha renovat el parc de Nostra Llar, substituït per LED els fanals d’una trentena de carrers i aslfaltat el passeig de Gaudí, entre altres.

Comentaris
To Top