Ciutat

FOTOS | En marxa les obres al poliesportiu Nostra Llar

Obres al poliesportiu Nostra Llar | Victor Castillo

Les obres del poliesportiu Nostra Llar ja han començat. Els treballs permetran rehabilitar i ampliar l’edifici de serveis i recuperar la pista d’hoquei patins per tal que es pugui tornar a fer servir. Les actuacions es van iniciar a finals de gener i actualment s’estan fent actuacions d’enderroc.

En què consistiran els treballs?

Amb els treballs es dona resposta a una antiga reivindicació del veïnat, que fa molts anys que demanava la intervenció en l’equipament, sobretot pel que fa la substitució de la coberta de fibrociment a l’edifici i la recuperació de la pista esportiva per a ús ciutadà. En aquest sentit, des del govern municipal es va recollir la demanda i s’han incorporat aportacions dels veïns al projecte inicial.

Obres al poliesportiu Nostra Llar | Victor Castillo

Pel que fa a l’edifici, les obres substituiran la coberta de fibrociment i el paviment i solera. També es milloraran els tancaments, es faran uns nous vestidors i s’habilitarà una oficina, una sala polivalent –que es pot subdividir en dues– i un bar.

Obres al poliesportiu Nostra Llar | Victor Castillo

D’altra banda, es rehabilitarà la pista, s’enderrocaran les grades, se’n construiran de noves i es renovarà la tanca exterior al llarg del front del carrer de Bradford.  Segons detalla el consistori, totes les actuacions s’han plantejat de manera que es respecti el caràcter originari de l’equipament i amb el criteri de mantenir-lo.

Obres al poliesportiu Nostra Llar | Victor Castillo

Les obres comportaran una inversió de 596.482 euros. El projecte contempla que més endavant es porti a terme la climatització de l’edifici de serveis i la rehabilitació de l’edifici del marcador, on hi ha un petit magatzem entre altres espais.

Comentaris
To Top