Ciutat

La rehabilitació del poliesportiu de Nostra Llar començarà el 2023, amb un any de retard

Poliesportiu Artèxtil Nostra Llar

Entre altres accions, es preveu rehabilitar completament i ampliar l’edifici que hi ha al costat de la pista d’hoquei patins

Poliesportiu Artèxtil Nostra Llar / LLUÍS FRANCO

Finalment, les obres de rehabilitació del poliesportiu de Nostra Llar començaran l’any que ve. Si no hi ha cap imprevist d’última hora, les màquines es podran posar en marxa perquè s’ha pogut adjudicar el projecte, que té un pressupost superior al mig milió d’euros (596.482 euros), a l’empresa Grup Xavier Babot SLU.

Tot just fa un any, l’Ajuntament de Sabadell va treure a licitació el projecte d’obres de la fase 1, amb la previsió que comencessin ben entrat el 2022, però cap empresa es va presentar al concurs i s’ha hagut de repetir en els darrers mesos. Un cop adjudicades les obres -amb el mateix pressupost que en la primera vegada-, es preveu que comencin a principis de l’any vinent i tinguin una durada de nou mesos.

En aquesta primera fase es preveu rehabilitar completament i ampliar l’edifici que hi ha al costat de la pista d’hoquei patins. També se substituirà la coberta de fibrociment i el paviment, es milloraran els tancaments, es crearan nous vestidors, una oficina, una sala polivalent que es podrà dividir en dues i un bar.

Més de 2.000 metres quadrats

S’aprofitarà l’obra per rehabilitar l’edifici del Marcador, s’enderrocaran i es construiran unes noves grades tocant al carrer de Bradford, on també es renovarà la tanca exterior. En total, s’actuarà sobre una superfície de 2.038,25 metres quadrats.

Comentaris
To Top