Ciutat

La Crida condemna les polèmiques declaracions del delegat del Govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto: “Ha de dimitir”

La Crida condemna les declaracions que va fer ahir el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, durant la seva visita a Sabadell i reclama a l’alcaldessa Marta Farrés el rebuig a les seves declaracions. En el marc de la celebració del 175 aniversari de la Policia Municipal, experts, cossos de seguretat i emergències i representants polítics van debatre sobre els reptes de la seguretat local en un escenari de canvi constant. Aleshores, Prieto va dirigir-se a les persones immigrants demanant que “qui vulgui contribuir, vinguin d’on vinguin, que es quedin, però qui no, expulsió i entrada a presó”.

La Crida considera que l’alcaldessa i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, han de rebutjar les paraules de Prieto i la rectificació i dimissió “immediata” per part del Delegat de Govern per les seves declaracions.

“Parlar de seguretat i convivència i focalitzar la inseguretat als carrers en les persones migrades amenaçant-les de ser expulsades o entrar a presó són declaracions irresponsables”, consideren des del partit d’esquerres, que demana responsabilitats de “manera urgent”.

Comentaris
To Top