Ciutat

Consells per protegir les mascotes durant la revetlla

Es tracta d’una celebració que pot condicionar el benestar dels animals

Sabadell es prepara per viure la revetlla de Sant Joan. Els dispositius d’emergència i seguretat s’han coordinat perquè la ciutadania pugui viure una nit sense incidències, amb un reforç de la Policia Municipal i també del servei de neteja. En concret, es doblaran les patrulles municipals al carrer i es coordinaran amb Mossos d’Esquadra, que incrementen l’atenció un 30%.

Un dels aspectes rellevants de la nit és el benestar de les mascotes, en una jornada marcada pel soroll estrepitós dels petards. Molts col·lectius en defensa dels animals ja han aixecat la veu en les últimes setmanes advertint dels perills i l’impacte de la celebració. En aquest context, la Policia Municipal de Sabadell ha publicat una sèrie de consells per intentar viure una revetlla segura.

Entre les recomanacions, el Cos apunta a buscar un lloc tranquil on passar la revetlla. A més, també assenyala com un aspecte beneficiós fer una bona passejada prèvia, especialment en el cas dels gossos. Finalment, un cop instal·lat a casa, és convenient trobar un lloc on estigui còmode, en aquest cas amb la mínima sonoritat possible. Entre els aspectes rellevants, la Policia també recorda que cal consultar amb una clínica veterinària en cas de decidir donar calmants o altres medicaments a l’animal.

Comentaris
To Top