Ciutat

La Policia Municipal incorpora nou vehicles i estrena ‘logotipatge’

Nous vehicles de la Policia Municipal, a Can Marcet / Aina Torres

La Policia Municipal de Sabadell estrena aquests dies nou vehicles i un logotipatge diferent. L’alcaldessa, Marta Farrés, acompanyada del tinent d’alcaldessa Adrián Hernández, els han presentat aquest dilluns a la comissaria de Can Marcet.

Es tracta de vuit cotxes i una furgoneta que han comportat una inversió d’uns 520.000 euros en règim de rènting. Farrés ha destacat que la voluntat és “anar renovant els vehicles de la policia perquè tingui més instruments per treballar. Vehicles més còmodes, amplis i amb més garanties”. Paral·lelament, així també es renova la flota dels cotxes més antics.

Tots els cotxes són el model Seat Ateca menys un, que és elèctric i té altres particularitats. Es tracta d’un Hyundai Kona elèctric que incorpora una càmera que servirà per controlar la futura Zona de Baixes Emissions i un sensor per conèixer l’estat de la contaminació. La furgoneta és una Ford Transit i disposa de l’espai i l’equipament necessari per fer controls d’alcoholèmia i drogues.

Càmera que servirà per controlar la Zona de Baixes Emissions / AINA TORRES

‘Logotipatge’ nou

Els cotxes i la furgoneta estan pintats d’una manera diferent a com es feia fins ara, perquè el logotipatge s’adapta als estàndards europeus, com han començat a introduir els Mossos d’Esquadra a les unitats de trànsit. El canvi de colors, en què predominen el blau, el groc i el blanc, s’anirà instaurant a mesura que es continuï renovant la flota de vehicles.

Focus en la convivència

Farrés ha remarcat que aquestes inversions també tenen com a objectiu “guanyar convivència. Som una ciutat segura, però sobretot, el que cal és guanyar molt en convivència i aquí la Policia Municipal té molta feina a fer”.

Pantalla de control de la càmera instal·lada a la part superior del vehicle policial / AINA TORRES

Comentaris
To Top