Diners

Cottet reobre la seva botiga a Sabadell

/ CEDIDA

Cottet Òptica i Audiologia ha reobert la seva botiga a Sabadell. En la mateixa ubicació que en els darrers 36 anys, el nou centre ha estat adaptat per oferir una experiència millorada als clients.

A més dels serveis tradicionals d’òptica, Cottet ofereix també serveis d’audiologia, centrant-se especialment en audiologia infantil. Aquest enfocament ampliat reflecteix el compromís de la marca amb la salut visual i auditiva dels seus clients, especialment dels més petits.

La nova reobertura de la botiga forma part del projecte de canvi,t ransformació i reubicació dels seus centres, en la línia amb el nou concepte i experiència de compra que s’està implementant en tota la cadena de botigues, tan pròpies com franquícies. “Estem encantats d’implementar el nostre nou concepte a la botiga de Sabadell. El nostre objectiu és brindar una experiència excepcional als nostres clients, oferint serveis d’òptica i audiologia d’alta qualitat en un entorn adequat i adaptat a les seves necessitats”, apunta Javier Cottet, president de Cottet Òptica i Audiologia.

Comentaris
To Top