Ciutat

L’Eixample celebra la seva festa major amb molt bones sensacions

fm eixample
Els més menuts han gaudit dels inflables a la Montserrat Roig / David Chao

L’Avinguda-Eixample ha viscut aquests la seva festa major. Unes jornades on l’avinguda Barberà-principalment- i la plaça Mestre Planes s’han convertit en els epicentres de les celebracions. Durant tres dies els veïns del barri han pogut gaudir d’una gran oferta cultural, amb més d’una vintena d’activitats per a tots els públics.

“Som una junta nova i hem intentat innovar en alguns aspectes. Pel que ens ha arribat, la gent ha quedat satisfeta”, ha expressat el secretari de l’Associació de Veïns, Jordi Esqué. Segons ell s’ha intentat incloure tots els veïns a les activitats: “Hem volgut que tothom se sentís interpel·lat oferint activitats diverses”. Per Esqué, l’organització de la festa ha estat tot un repte; no obstant això, l’ajuda de l’anterior equip i de la regidoria de cultura de l’Ajuntament “ho ha fet tot molt fàcil i és d’agrair”.

De cara a l’any vinent l’AV vol proposar una gran novetat. Aquesta no és altra que moure la data les festes a finals de setembre. “Hem plantejat el canvi a l’Ajuntament perquè creiem que facilitaria una major participació del veïnat”, ha destacat Jordi.

La festa major de l’Eixample presumeix a plena avinguda

Comentaris
To Top