Ciutat

Tres CAP de Sabadell reduiran l’horari aquest agost: quins són?

El consultori local del Poblenou / VICTÒRIA ROVIRA

Finalment, els CAP Sud i Creu de Barberà mantindran l’horari habitual a l’agost, encara que inicialment havien de reduir l’horari d’atenció

El CAP Can Rull obrirà només els matins i el CAP Can Llong només ho farà a les tardes aquest agost. Pel que fa al consultori del Poblenou, tancarà tot el mes i els seus pacients s’atendran al CAP La Serra de Torre-romeu. Inicialment, n’havien de ser cinc amb horari reduït a Sabadell; però finalment en seran tres. El CAP Sud i el CAP de la Creu de Barberà obriran durant l’agost amb l’horari habitual de matí i de tarda, en contra del que havia anunciat inicialment la Generalitat.

Gir de guió

Segons la proposta inicial de l’administració de Catalunya, el CAP Sud havia de tancar els matins i el de la Creu de Barberà a les tardes. Fonts municipals han celebrat que “gràcies a les reivindicacions fetes per l’Ajuntament, al costat del moviment veïnal, ara els dos equipaments es mantindran oberts tot el dia”. La reducció d’horaris als cinc ambulatoris va tractar-se al ple municipal de dilluns, a partir d’una moció del PSC, recolzada per la FAV Sabadell.

“Valorem positivament aquesta rectificació per part de la Generalitat, en tant que dona resposta parcialment al que demanàvem Ajuntament i veïns. No hi estem plenament conformes perquè el que demanàvem era que tots el CAP mantinguessin els seus horaris, però és un primer pas”, ha reblat Sílvia Garcia, regidora de Salut.

Comentaris
To Top