ESPORTS

L’Astralpool CNS disputarà la Champions per segona temporada consecutiva

Kostas Averka seguirà fent gols a la Champions amb el CNS. /Lluís Franco

L’equip masculí del Club Natació Sabadell disputarà la Champions per segona temporada consecutiva després de rebre l’assignació d’una ‘wild card’ per part de la Lliga Europea de Natació. Els de Quim Colet tornaran a disputar la màxima competició continental accedint directament a la fase de grups, estalviant-se la primera fase que havia de disputar a principis de setembre.

La temporada passada, l’Astralpool va debutar a la Champions també després de l’assignació d’una ‘wild card’ que va acceptar amb el suport institucional de l’Ajuntament. Després d’un inici dubtós, el conjunt sabadellenc va signar un gran final de lligueta quedant-se a només un punt de classificar-se per a la ‘Final Eight‘, acabant en 5a posició.

Després d’un estiu mogut amb 7 incorporacions, el CNS podrà afrontar amb tranquil·litat els grups, sense veure condicionada la seva participació en la màxima competició europea a una eliminatòria amb l’equip encara aclimatant-se. Can Llong tornarà a gaudir del millor waterpolo del món amb el clar objectiu de continuar consolidant un projecte que creix a passes de gegant i que ja va fregar el top8 continental en la seva primera experiència.

Comentaris
To Top