Ciutat

Semàfors en vermell, accidents i conductors beguts: balanç del cap de setmana a les carreteres

Aquest cap de setmana ha estat marcat especialment per les imprudències i negligències a les carreteres de Sabadell

Aquest cap de setmana ha estat marcat especialment per les imprudències i negligències a les carreteres de Sabadell. El balanç global és de cinc denúncies per conducció temerària, circular superant la taxa d’alcohol permesa i, en tres dels casos, causar accidents a les carreteres de la ciutat.

Cronològicament, el primer succés d’aquestes característiques va tenir lloc dissabte a la tarda al carrer Sol i Padrís amb el carrer de Blasco de Garay, on es va produir un accident de trànsit entre dos turismes. Un dels conductors, un home de 29 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,73 mg/l.

Un conductor, quadruplicant la taxa permesa

Ja de matinada, passades les 3 de la nit, es va produir un altre accident, en aquest cas al carrer de Goya amb el carrer d’Espronceda. Un cotxe va sortir de la via i, en realitzar la prova d’alcoholèmia, el conductor, un home de 28 anys, va donar positiu amb un resultat d’1,10 mg/l, pràcticament quintuplicant la taxa permesa.

Diumenge, la Policia Municipal també va haver d’actuar a la ronda de Collsallarca amb el carrer de Vinhamala, on es va produir un accident de trànsit per la col·lisió d’un turisme amb un vehicle estacionat. Els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, de 35 anys, amb un resultat de 0,42 mg/l.

Finalment, ja dilluns, cap a la 1 de la matinada, la Policia Municipal va rebre l’avís d’un conductor que circulava de forma temerària a la rambla d’Ibèria. Segons han detallat fonts policials, l’home s’estava saltant els semàfors en vermell, un fet que va alertar una unitat de Policia Municipal, que a localitzar el vehicle. En fer-li la prova d’alcoholèmia al conductor, de 35 anys, es va interposar la corresponent denúncia per conduir amb un resultat de 0,84 mg/l.

Comentaris
To Top