Ciutat

VÍDEO | Carrers inundats de matinada per l’avaria a la canonada de Can Llong

Una canonada de grans dimensions, de 6 metres de diàmetre, ha rebentat fortuïtament la matinada de dimecres a dijous i ha deixat escenes de petites inundacions a Can Llong. El canal afectat prové del dipòsit d’aigua més gran de la ciutat i que abasteix més barris. És per això que molts veïns de la ciutat s’han llevat amb problemes amb l’aigua, sigui perquè no en tenien o bé perquè la pressió és notòriament baixa.

@diaridesabadell

🔴🚰 Una avaria a una canonada a Can Llong –un dels conductes d’alimentació més importants de la ciutat– afecta tot el subministrament d’aigua de la ciutat. La canonada ha rebentat fortuïtament de matinada i ha tallat directament l’alimentació d’aigua que surt del dipòsit de Can Llong, el més gran de la ciutat i que abasteix la majoria dels barris de Sabadell. 💬 Veus de la companyia constaten que l’afectació és a escala generalitzada al municipi, però que això no significa que tots els domicilis hagin quedat sense aigua. 🚨Tècnics d’Aigües de Sabadell treballen per solucionar la situació. 📲 Més informació a www.diaridesabadell.com

♬ original sound – Diari de Sabadell

Aigües Sabadell, que treballa per solucionar el problema el més aviat possible, ha informat que l’avaria ha causat “un problema de màxima dificultat”. L’incidència podria estar resolta el vespre de dijous. Fins aleshores, és possible que alguns veïns vegin el subministrament d’aigua afectat.

Comentaris
To Top