Ciutat

Una avaria a una canonada de grans dimensions afecta el subministrament de tot Sabadell

Tot i que la companyia d’aigües no esclareix quan podrà estar solucionada la qüestió, “de màxima dificultat”, fonts de la companyia auguren que podria resoldre’s de cara al vespre d’aquest dijous.

Una avaria a una canonada de subministrament a Can Llong –de 600 mil·límetres de diàmetre, un dels conductes d’alimentació més importants de la ciutat– afecta tot el subministrament de la ciutat. Segons fonts d’Aigües Sabadell, la canonada ha rebentat fortuïtament de matinada i ha tallat directament l’alimentació d’aigua que surt del dipòsit de Can Llong, el més gran de la ciutat i que abasteix la majoria de barris de Sabadell.

@diaridesabadell

🔴🚰 Una avaria a una canonada a Can Llong –un dels conductes d’alimentació més importants de la ciutat– afecta tot el subministrament d’aigua de la ciutat. La canonada ha rebentat fortuïtament de matinada i ha tallat directament l’alimentació d’aigua que surt del dipòsit de Can Llong, el més gran de la ciutat i que abasteix la majoria dels barris de Sabadell. 💬 Veus de la companyia constaten que l’afectació és a escala generalitzada al municipi, però que això no significa que tots els domicilis hagin quedat sense aigua. 🚨Tècnics d’Aigües de Sabadell treballen per solucionar la situació. 📲 Més informació a www.diaridesabadell.com

♬ original sound – Diari de Sabadell

Veus de la companyia constaten que l’afectació és a escala generalitzada al municipi, però que això no significa que tots els domicilis hagin quedat sense aigua. L’afectació anirà variant al llarg del dia, en funció del barri. A primera hora d’aquest matí, per exemple, l’averia s’ha deixat notar al sector centre, que ha quedat amb una pressió d’aigua baixa i que s’ha notat sobretot en els domicilis més elevats dels blocs de pisos.

Tot i que la companyia d’aigües no esclareix quan podrà estar solucionada la qüestió, “de màxima dificultat”, fonts de la companyia auguren que podria resoldre’s de cara al vespre d’aquest dijous.

A banda, l’avaria també causa afectacions al trànsit en alguns carrers. El carrer d’Adriana està tallat entre Budapest i Lusitània; l’accés al carrer de Budaptes des d’Estrasburg està tallat per tasques de neteja i l’accés al carrer de Font i Sagué està tallat des del carrer de Berenguer el Gran. Pel que fa al transport públic la línia 4 de TUS es desvia pel carrer de Lusitània i la ronda d’Europa.

Comentaris
To Top