Ciutat

El nou matinal de Ricard Ustrell de Catalunya Ràdio creix un 20% en consum diari digital

Ustrell ha agafat aquest any el relleu a la també sabadellenca Laura Rosel, que va dirigir i presentar el programa la temporada passada

El consum digital diari en directe d’“El matí de Catalunya Ràdio” s’ha incrementat en un 19,5%, en comparació a la mitjana de la temporada passada, durant els primers dies d’arrencada del nou projecte dirigit i realitzat pel sabadellenc Ricard Ustrell, que ha agafat aquest any el relleu a la també sabadellenca Laura Rosel, que el va dirigir i presentar la temporada passada. El temps de consum en directe a través de l’app i el web de Catràdio també ha crescut, en aquest cas un 60%, ha informat l’emissora.

Relleu entre sabadellencs al capdavant del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Pel que fa al consum digital diari a la carta, el creixement ha estat d’un 55%. I també s’ha registrat un augment molt significatiu de les interaccions a través de les xarxes socials, amb un 29% més de reproduccions diàries de vídeo (un total de 125.984) i un 7% més d’impressions diàries (350.000) respecte a la mitjana de la temporada anterior.

Relleu sabadellenc

Ustrell a pres el relleu a la també sabadellenca Laura Rosel que va dirigir i presentar el programa durant la temporada passada. La incorporació del periodista al capdavant del programa insígnia de la ràdio nacional de Catalunya respon a “la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva”, han destacat des de la CCMA en un comunicat.

Comentaris
To Top