Diners

Movento, ‘partner’ de mobilitat de la Fundació Johan Cruyff

D’esquerra a dreta; Antoni Sànchez, Sílvia Martí, Pati Roura i Miquel Martí Pierre, al concessionari Movento Auser de Sabadell / cedida

Movento Auser, concessionari Renault i Dacia de Movento, és el nou partner de mobilitat de la Fundació Johan Cruyff, després de l’acord de col·laboració entre ambdues entitats. Gràcies a aquesta aliança, el grup sabadellenc contribuirà a les tasques d’execució, coordinació, seguiment i difusió dels projectes d’esport adaptat de la Fundació Cruyff per a nens i joves amb diversitat funcional, així com als dels diferents projectes de transformació social que la Fundació Cruyff duu a terme a tot el territori.

El compromís amb el progrés de la societat és una part inherent del nostre ADN i dels valors de la nostra companyia. Des de Movento estem plenament implicats en l’esport i amb l’objectiu de fer-lo arribar a tothom. És per això que ens omple d’orgull i il·lusió convertir-nos en partners oficials de mobilitat d’una entitat com la Fundació Cruyff, que secunda i desenvolupa projectes esportius per nens i nenes amb necessitat a tot el món”.”, va assegurar Miquel Martí Pierre, durant l’acte celebrat a les instal·lacions sabadellenques.

Comentaris
To Top