ESPORTS

El CN Sabadell avança de ronda a la Copa del Rei

Els nedadors rebran a un Segona al Pavelló Nord. /Lluís Franco

El CN Sabadell de futbol sala segueix amb pas ferm aquesta temporada. Després del bon inici de lliga amb quatre de sis, els de Pau Machado han avançat de ronda a la Copa del Rei superant per 3 a 5 a l’SD El Pilar de València. En un partit molt igualat i competit, els nedadors han necessitat la pròrroga per vèncer al seu rival, que competeix a la Tercera Divisió, després d’aconseguir igualar un marcador advers sobre la botzina.

El CNS s’ha posat per davant en el primer temps a través de Pablo Robert, però abans del descans els locals han capgirat el resultat. Arnau Pineda ha retornat la igualada a la segona meitat i, al darrer minut, els valencians han posat el 3 a 2 fent embogir la grada. Quan tot semblava decidit, a un segon del xiulet final, Álex López ha portat el partit a la pròrroga amb una gran rematada.

En el temps extra, precisament López ha posat, de nou, l’avantatge nedador i Pep Costajussà ha sentenciat l’eliminatòria. D’aquesta manera, el CN Sabadell es classifica per a la tercera ronda de la Copa del Rei i s’enfrontarà a un equip de Segona Divisió el 17 o 18 d’octubre al Pavelló Nord. Entre els possibles rivals figura el Sala5 Martorell, dirigit per l’extècnic del CNS, Adri Sánchez.

Comentaris
To Top