ESPORTS

Gran estrena dels sèniors de voleibol del Club Natació Sabadell

Les jugadores del Club Natació celebren la primera victòria a Les Naus / Lluís Franco

Doble victòria. Els sèniors del Club Natació Sabadell han començat la competició de manera immillorable. El sènior femení de Primera Nacional ha debutat a casa superant el Cecell de Lleida (3-1) en un partit molt disputat (3-1).

Així s’ha demostrat en els dos primers sets, molt equilibrats, que han acabat caient del cantó sabadellenc, el primer per 27-25 i el segon per 25-23. El conjunt lleidatà no ha donat cap pilota per pilota i ha lluitat moltíssim tot el partit.

En el tercer set, les visitants han començat molt fortes i s’han allunyat per 4-11. Ha reaccionat el conjunt de Xavi Perales i ha fregat la remuntada, però ha cedit per 23-25. La dinàmica positiva de joc s’ha mantingut en el quart set i les sabadellenques han pogut segellar el primer triomf gràcies a un 25-17. Una gran estrena a Les Naus amb tota l’afició.

També a Saragossa

El sènior masculí també ha iniciat la Superlliga-2 amb una meritòria victòria a la difícil pista del CV Zaragoza (2-3) en un duel d’alternatives que ha necessitat un ‘tie-break’ d’infart. En el primer set, el Club Natació, amb diverses errades en el servei, han perdut per 25-17. En el segon set, els jugadors de Roberto Pozzato han millorat les seves prestacions atacants i defensives per igualar el matx amb un clar 18-25.

El nivell de joc s’ha sostingut en el tercer set (16-25) i semblava encarrilada la victòria, sobretot quan els sabadellencs dominaven per 18-20 en el quart set, però el conjunt aragonès ha remuntat (25-23) forçant el decisiu ‘tie-break’, en el qual el Club Natació sempre ha anat per davant i ha sabut gestionar l’avantatge fins al final (13-15). Primers dos punts al sac.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top