ESPORTS

L’Astralpool CN Sabadell comença la Champions amb una golejada

Sofia Gustini ha anotat 4 gols en el triomf de l'Astralpool / Lluís Franco

Superioritat aclaparadora de les vigents campiones. L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat còmodament el Mulhouse francès per 18 a 10 a l’estrena de la LEN Champions femenina. Les de David Palma s’han imposat clarament amb una golejada a la Finetwork Aquàtics deixant clar el seu paper de grans favorites al títol continental de nou.

I és que des de l’inici ha quedat palesa la superioritat de les sabadellenques. Malgrat que el primer gol de l’enfrontament l’ha signat Aurelie Battu, la resposta de l’Astralpool ha estat ràpida i contundent. Maica Garcia ha igualat el partit i Irene González i Mati Ortiz amb dos gols de vaselina han obert escletxa. Al límit del final del primer període, Judith Forca ha aconseguit el quart començant a encarrilar clarament el partit. Un parcial de 4 a 1 que s’ha repetit al segon quart amb el mateix inici: un gol d’Aurelie Battu.

Enfrontament sentenciat a l’equador

Aquesta vegada la ràpida resposta ha arribat amb un penal de Judith Forca. Bea Ortiz amb un golàs, Sabrina van der Sloot des dels cinc metres i Sofia Gustini en un contraatac han deixat l’enfrontament sentenciat a l’equador del mateix amb un còmode 8 a 2 que s’ha engrandit als darrers dos períodes. Al tercer, Irene González ha fet el seu segon gol del partit i Bea Ortiz i Gustini dues anotacions més. Entremig, les franceses han buscat reduir la golejada amb gols de Bouloukbachi, Izabella Chappin i el tercer en el partit d’Aurelie Battu.

Amb el 13 a 5 s’ha entrat als darrers 8′ on, de nou, el Mulhouse ha obert el parcial a través de Chappin. Ha respost l’Astralpool amb Irene González, Sofia Gustini -amb un nou penal- i l’estrena al partit de Maartje Keuning. Han maquillat el marcador les franceses amb gols de Bouloukbachi, de nou Chappin i Louise Guillet. Durant l’enfrontament, han gaudit de minuts les joves Irene Casado, Mar Carrasco i la jugadora de 14 anys, Ona Jurado. Precisament Casado s’ha estrenat a la màxima competició continental amb un nou gol i Judith Forca ha tancat el marcador sabadellenc. Guillet ha posat el definitiu amb el 18 a 10 sobre la botzina.

/Lluís Franco
Comentaris
To Top