Oci i cultura

El festival Sabadell Escena frega l’excel·lència en assistència

Els vuit espectacles i les dues activitats han sumat 1.600 espectadors en només 4 dies

El Festival Sabadell Escena ha fet un salt de gegant en aquesta segona edició, tant pel que fa a les  xifres positives d’assistència com en l’aposta per una programació amb una coproducció municipal com Atemptat,  l’obra de la companyia alGalliner va representar dissabte i diumenge al Teatre Principal.

El cicle d’arts escèniques –teatre i circ, majoritàriament– ha arribat al 93% de l’aforament dels espais on s’ha celebrat, des de dijous fins a diumenge: l’Estruch, el Museu d’Art, el Museu d’Història i el Teatre Principal. Els espectacles programats –8 funcions i dues activitats de circ– han aplegat prop de 1.600 persones, segons dades de l’Ajuntament.

Instruccions per fer-se feixista / DAVID CHAO

Diversos espectacles han exhaurit entrades, com per exemple l’inaugural, Història d’un senglar, amb l’actor Joan Carreras. O el final, Instruccions per fer-se feixista, de Mercè Arànega, que va oferir una denúncia irònica. Entremig, també ho ha fet el d’acrobàcies Gregaris.

/ DAVID CHAO

/ DAVID CHAO

El festival ha crescut en assistència un 21% respecte a l’any passat, en què es va celebrar la primera edició. El regidor de cultura, Carles de la Rosa, ressalta “la qualitat de la programació, les ocupacions de sala i la resposta i reacció del públic”. Per altra banda, expressa satisfacció per la producció local escollida per formar part del cicle, Les dues estacions de Vivaldi.

Cartes a Mahalta / DAVID CHAO

Comentaris
To Top