Oci i cultura

Moonwinds Ensemble arrenca la temporada d’homenatge al compositor Benet Casablancas

moonwinds ensemble

El concert en el Teatre Principal és en el marc del Cicle de Música de Cambra, organitzat per Joventuts Musicals

Moonwinds Ensemble actuaran divendres a les 20 h al Teatre Principal / cedida

Una de les formacions instrumentals més destacades del país, la Moonwinds Ensemble, actuarà aquest divendres a les 20h, al Teatre Principal. Serà en el marc del Cicle de Música de Cambra, organitzat per Joventuts Musicals. Serà el primer dels concerts de la temporada que homenatjarà el compositor resident sabadellenc, Benet Casablancas. Es tracta d’un dels autors contemporanis que més interpreta el conjunt, que continua liderant el seu impulsor artístic, Joan Enric Lluna.

En aquesta ocasió interpretaran tres peces de Benet Casablancas: Poema (1996), Estampes de Kwaidan (2023) i Introducció, cadenza (1993), i acabaran d’arrodonir el concert amb la peça Trio op. 38 en Si b major de L. V. Beethoven.

És sens dubte un inici prometedor de la temporada de Joventuts Musicals. Moonwinds Ensemble, a banda de comptar amb Joan Enric Lluna al clarinet, està format per Carles Civera (violí), Salvador Bolón (violoncel) i Juan Carlos Garvayo (piano).

El Cicle de Cambra continuarà el 10 de novembre amb les mans expertes del pianista Albert Guinovart.

Després, vindrà un concert de Saló, acompanyat d’un maridatge de vins: Salva Racero, a la veu i a la guitarra, proposarà 3 Vins, 9 cançons i 3 moments.

El divendres, 15 de desembre, serà el torn del projecte orquestral GIO Symphonia, sota la direcció de Francesc Prat.

Comentaris
To Top