Ciutat

De Sabadell al món, el country solidari de Sílvia Calsina

country solidari
Desenes de persones han participat en la iniciativa / David Chao

Prop de 150 persones s’han reunit aquest dissabte al matí per ballar country. El lloc escollit ha estat la plaça de l’Argub i el motiu un de ben solidari, recaptar diners per a infants que pateixen una malaltia greu. Tot en una iniciativa impulsada per la sabadellenca Sílvia Calsina i la fundació Make A Wish, entitat que ajuda famílies i infants malalts perquè compleixin les seves il·lusions.

“Keep on living”

El projecte va ser pensat per Calsina, qui en un primer moment va crear un ball per dedicar-li a una amiga que va morir de càncer. La coreografia va triomfar i una escola de dansa de Madrid li va proposar convertir-la en una flashmob per a Make a Wish.”Estic molt feliç poder ajudar i dedicar-li el ball a la meva amiga i a una bona causa”, ha explicat Calsina. “La solidaritat de la gent és espectacular i estic molt orgullosa del que estem aconseguint”, ha afegit.

country solidari

La trobada ha sorprès gratament molts sabadellencs que passejaven per l’entorn / David Chao

Des de Make a Wish les sensacions també han estat molt positives. “Estem molt agraïts per aquesta col·laboració, rebre aquesta manera de propostes ens ajuda moltíssim i sempre és gratificant”, ha explicat una de les voluntàries, Ana Yuste.

El ball, anomenat Keep on living, s’ha celebrat paral·lelament a Saragossa, Madrid i València pel mateix motiu solidari. A Sabadell  els organitzadors han preparat una samarreta solidària a un preu de 15 €, una rifa i esperen obtenir entre 2.000 i 3.000 €.

Comentaris
To Top