Oci i cultura

El festival elPetit arrenca amb un espectacle tendre i inclusiu

‘Fields of tender’, enfocat a nadons amb neurodiversitat, va estrenar la 19a edició del cicle

/ VÍCTOR CASTILLO

El festival elPetit va tornar a deixar una forta empremta emocional a molts infants que van assistir al primer espectacle de les seves vides. Va ser, de ben segur, una experiència tendra, plena d’afecte i d’amor, tal com és Fields of tender, de la companyia sueca Dalija Acin Thelander.

L’espectacle, que s’ha representat en els darrers tres dies a laSala, és de dansa immersiva i està destinat a nadons i infants amb neurodiversitat, a qui els presenta un món imaginari sensible i bonic. La companyia ha ofert dues sessions especials, una de les quals per a alumnes de l’escola Xaloc.

/ VÍCTOR CASTILLO

El festival, que té origen, segell i seu a Sabadell, està enfocat a infants dels 0 als 5 anys. Durant 16 dies oferirà 67 funcions familiars i 60 d’escolars, d’un total de 16 espectacles de companyies de 7 països diferents. Estan repartides entre 29 ubicacions de 13 ciutats, comptant els centres penitenciaris on el festival vol ser un motor de reinserció per a reclusos amb família.

/ VÍCTOR CASTILLO

Al marge de la resta d’espectacles que Sabadell acollirà, vuit en total, les biblioteques acolliran tallers per a famílies i mestres. També se celebrarà durant el cap de setmana el VII Encontre Internacional d’Arts per a la (primera) Infància, una trobada oberta a artistes i professionals del sector de la cultura i l’educació que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats i tallers.

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top