Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

L’actualitat sabadellenca arriba aquest dimarts carregada de notícies rellevants. Què ha passat en les últimes hores a la ciutat? Ho repassem.

El sabadellenc Toni Espadas va morir assassinat aquest dilluns, 20 de maig, víctima d’un atac mentre treballava a Etiòpia. La notícia l’ha revelat el mitjà xilè Canal 13, que parla d’un “incident complex” que s’està investigant. Espadas era al país africà gravant el programa Socios por el mundo per a la productora MkZeta.

El sabadellenc Toni Espadas mor assassinat mentre treballava a Etiòpia

El Mercat de Campoamor s’enderrocarà sencer i es tornarà a obrir al llarg de l’any 2027, segons fonts municipals. La Junta de Govern Local ha donat llum verda aquest dilluns als nous usos de la llotja, en què es preveu que hi hagi un gran supermercat, comerç local, espai per a les entitats veïnals i aparcament soterrani.

El Mercat de Campoamor s’enderrocarà i es preveu que torni a obrir el 2027

El mercat ambulant de la Zona Hermètica penja d’un fil. L’Ajuntament de Sant Quirze no vol renovar el mercadal que pertany al seu terme municipal, segons han avançat els comerciants afectats, i elsmarxants de Sabadell denuncien que “deixaran sense opció 150 famílies”.

“Volen tancar una part del mercat ambulant de Zona Hermètica”

Un motorista va morir diumenge a Sabadell després de caure quan circulava per la ronda de Jean Monnet, a tocar del parc de Can Gambús. Segons ha informat dilluns la Policia Municipal, el tràgic succés va tenir lloc poc després de les nou de la nit.

Mor un motorista en un accident a Can Gambús

Recorren la sentència del TSJC. Els tres assassins que van matar amb traïdoria i Pedro Fernández a un domicili de Can Llong el 2021 han recorregut la sentència al Tribunal Suprem per a reclamar una rebaixa de la pena.

El crim de les bessones de Can Llong torna als tribunals

Comentaris
To Top