Oci i cultura

‘InBalenceIn’ arriba al festival elPetit: “Els infants queden fascinats”

La companyia Sònia Gómez portarà l’espectacle diumenge al Teatre Principal

Imatge promocional de l'espectacle / CEDIDA

L’equilibri és el punt de partida de l’espectacle InBalanceIn, que la companyia Sònia Gómez portarà diumenge al Teatre Principal. Forma part d’elPetit, el festival d’arts escèniques per a la primera infància (dels 0 als 6 anys) que se celebra a Sabadell entre l’11 i el 19 de novembre.

Dos intèrprets, Wanja kahlert i Fernando Flores, crearan una estampa de contrast a l’escenari a través del seu cos: “Físicament, és un espectacle molt potent pels intèrprets, molt exigent, però transmeten cura, delicadesa i tendresa als infants i a les seves famílies”, apunta Gómez, ballarina, performer i coreògrafa que ha ideat i dirigit InBalenceIn.

Durant l’espectacle els intèrprets jugaran a “fascinar” els petits espectadors i les seves famílies. “Per exemple, hi ha un moment molt poètic d’aguantar una ploma amb el nas”.

“En el moment en què vivim les pantalles capten la nostra atenció a tota hora. A l’espectacle els nens i les famílies s’aturen i queden fascinats per imatges atraients, amb un bon ritme de música i silencis. Perquè ens agrada molt sentir la veu dels nens, que formi part de l’espectacle”, comenta Gómez. “Succeeix un fenomen molt bonic”, remarca.

L’espectacle es divideix en dues parts: MirAMirA, en què dos especialistes en equilibris i dansa munten estructures amb blocs d’escuma de diferents mides i formes, i MOuMOu, en el qual es convida als infants a participar-hi. El fil conductor serà una narració imaginativa a càrrec d’un orador, una forma de recuperar aquesta tradició popular i universal.

Comentaris
To Top