ESPORTS

Cinquena victòria consecutiva del filial del CE Sabadell

El filial arlequinat, en una imatge d’arxiu, celebrant un gol. /Lluís Franco

Cinquena victòria consecutiva i més líders. El filial del CE Sabadell continua imparable i seguirà, per segona setmana seguida, al capdavant de la Lliga Elit. Els de Conrad Garcia han superat a la UE Sants (2-0) a Olímpia en un partit molt treballat i gràcies als gols d’Albert Garcia i Marc Marruecos al segon temps.

Des de l’inici el conjunt visitant ha mostrat les seves cartes: un bloc junt i ordenat a camp propi que ha dificultat les arribades dels arlequinats. De fet, la primera ocasió ha caigut del costat santsenc amb una rematada des de la frontal de Cristian Poyatos que ha sortit desviada. Amb el pas dels minuts, el Centre d’Esports s’ha començat a apropar a la porteria rival sobretot per les bandes d’Ivan Bustamante i Pablo López. Albert Garcia ha gaudit de l’ocasió més clara pels arlequinats amb un cop de cap alt.

Al segon temps s’ha obert la llauna

Al tram final ha estat quan més a prop del gol s’ha trobat el filial amb diverses arribades. Les més clares, una rematada de Marc Marruecos que ha aturat el porter i una falta directa de Moha Ajani que ha sortit alta abans del descans. No obstant això, el primer de la tarda ha arribat a l’inici del segon temps quan Albert Garcia ha caçat una pilota dins l’àrea per a inaugurar el marcador amb una gran rematada creuada. Això ha obligat el Sants a donar una passa endavant.

Els barcelonins han començat a gaudir de major possessió i, amb joc directe, assetjar la porteria de Nico Pereira. El mateix Pereira s’ha erigit en heroi salvant una rematada de cap de David Cura. La més clara, però, ha arribat en una centrada al segon pal que ha salvat Nacho Bonet quan el davanter santsenc ja es trobava en boca de gol per a signar l’empat. La resistència ha trobat premi ja al descompte. En un contraatac, Marc Marruecos ha sentenciat amb una gran vaselina per a tancar el cinquè triomf consecutiu del filial arlequinat a la Lliga Elit. Els de Conrad Garcia s’enfrontaran a la UE Valls a domicili la propera setmana. Els tarragonins es troben tercers classificats i són un dels rivals a batre.

Comentaris
To Top