ESPORTS

Queralt Castellet repeteix cinquè lloc a la Copper Mountain

/RFEDI

Queralt Castellet va finalitzar la segona prova de la Copa del Món en cinquena posició. A la Copper Mountain, la sabadellenca va repetir el lloc de Secret Garden fa menys de dues setmanes malgrat que va patir una forta caiguda a la segona ronda. Castellet es va classificar per a la final amb la segona millor marca (67,75 punts), però el cop no li va permetre lluitar per la zona de podi i és que no va arribar a sortir en la tercera ronda.

L’actual subcampiona olímpica no va tenir opció de repetir triomf a l’estació americana en una prova que es va endur la jove sud-coreana Choi Gaon (92,75 punts). La japonesa Mitsuki Ono (90,00) i l’estatunidenca Maddie Mastro (88,25) van completar el calaix amb la segona i tercera posició.

Actualització

El fort cop va fracturar sis costelles de la sabadellenca, a més de col·lapsar el pulmó amb pneumotòrax i hematomes. “Un ensurt per a la vida i una altra experiència per a aprendre”, afirmava a les seves xarxes una Queralt Castellet que també es sent “molt afortunada d’estar aquí” i “segura que es recuperarà de tot”. La ‘rider’ ja va patir una caiguda menor a la primera prova de la Copa del Món a Secret Garden i amb aquesta lesió diu adeu gairebé de forma definitiva a la temporada de neu.

Comentaris
To Top