Vallès

Enxampen ‘in fraganti’ un grup de lladres robant en una casa de Valldoreix

Els Mossos van detenir el conductor del vehicle

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 21 de desembre al vespre un home de 23 anys que, juntament amb tres persones més, intentaven dur a terme un robatori en una casa de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès. Tres agents de la policia catalana que estaven efectuant un dispositiu de vigilància, per tal d’evitar robatoris a la zona, van veure als voltants del passeig de la Guineu un vehicle amb quatre persones al seu interior que circulava amb els llums posteriors apagats.

Poc després, van tornar a trobar el mateix vehicle estacionat, amb només un dels ocupants que tenia una actitud de vigilància. En adonar-se de la presència policial, l’assaltant va reiniciar ràpidament la marxa del vehicle amb els llums apagats. Tot seguit, els agents van observar com tres persones encaputxades saltaven la tanca perimetral d’una casa, des del seu interior.

Les tres persones van fugir corrents per una zona boscosa propera, mentre que el conductor del vehicle va ser interceptat i detingut poca estona després.

Comentaris
To Top