Ciutat

Les xarxes s’omplen de reaccions després de l’atípica Cavalcada de Reis

La Cavalcada d’aquest 2024 serà recordada per la pluja i per la singular imatge de Ses Majestats caminant entre un mar de paraigües. Una situació insòlita que es va viure entre la confusió, de molts sabadellencs que es trobaven a peu de carrer, i el pla alternatiu que l’Ajuntament havia preparat en cas de l’arribada dels ruixats. És així com es va poder mantenir una part de la comitiva que per alguns va ser un encert i per uns altres un gran error. Un cop acabada les xarxes es van omplir de comentaris tant positius com crítics. 

Valoració institucional

Una de les primeres veus a valorar la situació va ser l’alcaldessa, Marta Farrés. Durant tota la jornada es va mostrar molt activa a les xarxes, informant del pla alternatiu primer i fent una valoració després. En aquesta última, l’alcaldessa va destacar la gran presència de sabadellencs als carrers, malgrat la pluja, i la seva paciència. També va parlar, positivament, de l’arribada dels reis d’Orient i el fet que els infants els poguessin veure. “Agraeixo la feina i l’esforç als reis, l’organització i totes les entitats que han acabat xopes i també us ho agraeixo a tots vosaltres (ciutadania) per ser comprensius”, va expressar en un vídeo.

La seva visió de la Cavalcada, però, no va ser compartida per alguns membres de la oposició. És el cas del portaveu d’ERC, Gabriel Fernàndez, qui també va utilitzar les xarxes per criticar la gestió del consistori. Per fer-ho, el republicà va repiular un comentari de Carme Forcadell. Ambdós missatges destacaven que els infants no haguessin pogut gaudir de la jornada i també es queixaven del pla alternatiu preparat pel consistori.

Comentaris a xarxes

La diversitat d’opinions també es va traslladar a la ciutadania. Sobretot a xarxes i en respostes a les publicacions de l’alcaldessa. Alguns van agrair l’intent de mantenir la Cavalcada, malgrat la pluja, i altres van queixar-se del pla alternatiu.

Comentaris
To Top