ESPORTS

Toni Herrero: “Óscar Cano ens ha donat força, energia i motivació”

Toni Herrero celebrant el seu últim gol davant el Tarazona a la Nova Creu Alta / Lluís Franco

El Sabadell ja prepara a fons el pròxim compromís davant el Celta Fortuna (diumenge, 12 h) a la Nova Creu Alta. Les dues últimes victòries han servit, com reconeix Toni Herrero, per “donar-nos la vida i continuar en la lluita. L’equip té ara molta confiança. Estem treballant moltíssim i ens mereixíem aquests sis punts”.

L’arribada d’Óscar Cano s’ha notat en tots els aspectes. El lateral de Buñol subratlla que el nou tècnic ha insuflat “força, energia i una gran motivació” al vestidor arlequinat, però també reconeix que “els jugadors estàvem obligats a fer un pas endavant i s’ha fet”. Tot i la reacció, la permanència encara es troba a 4 punts i caldrà “mantenir aquest nivell. Estic segur que ho aconseguirem, però hem de centrar-nos només en el següent partit”.

El Celta Fortuna arriba després de perdre el lideratge i l’honorífic títol d’hivern després de mostrar un gran joc durant la primera volta, recordant encara el 4-2 de Barreiro. “Probablement, sigui l’equip que faci el millor joc del grup. Té jugadors de moltíssima qualitat i una gran capacitat per associar-se, però ara mateix només hem de pensar en nosaltres i sortirem amb la confiança de poder guanyar el partit”, diu amb contundència.

Tres gols

L’exjugador de l’Amorebieta també ha destacat en una faceta inhabitual per a ell, la de golejador. Ja suma tres dianes i està, com a anècdota, a només una del pitxitxi de l’equip, Manel Martínez. No recordava ni els meus últims gols amb l’At. Levante… “El més important és que els gols ajudin l’equip a sumar punts. Ara estic en un bon moment i amb aquest encert de cara a porteria. El millor? Sense dubte, el del Tarazona. Vaig fer una celebració especial dedicada al Froi, que m’ho va demanar”.

En ple mercat d’hivern, considera que els tres que han arribat fins ara (Carles Salvador, Abde Damar i David Soto) “s’han adaptat molt bé i amb molta facilitat. Han vingut amb moltes ganes d’aportar i això ens beneficia a tots”. La idea del club és fer la presentació oficial d’Abde i Soto el dimecres de la setmana vinent mentre el director esportiu, Carlos Rosende, continua treballant per incorporar un lateral dret i un central. Ara mateix, queden dues fitxes lliures: una sènior i una Sub-23. No es descarten més sortides.

Comentaris
To Top