Ciutat

El nou cotxe de luxe d’una funerària de Sabadell

El vehicle, aquest dijous al cementiri de Sabadell / V. CASTILLO

No és massa freqüent veure un Maserati pels carrers de Sabadell, però des de finals del 2023 és una mica més fàcil poder creuar-se amb un vehicle de la prestigiosa marca d’alta gamma italiana.

El motiu és la recent adquisició de la funerària Torra SA d’una unitat per incloure’l a la seva flota de vehicles fúnebres, formada per vehicles de marques com Mercedes Benz i Jaguar. “Aquest és el primer vehicle híbrid que disposa Torra. Actualment, els vehicles elèctrics funeraris es fan amb plataformes de la casa Nissan, i consideràvem que no són prou representatius per aquest tipus de serveis”, apunta Xavier Pons, gerent de la funerària Torra SA, mentre detalla que “els nostres vehicles els comprem a Itàlia, ja que a disseny, són molt més vistosos que les carrosseries a Catalunya, o Espanya”.

/ V. CASTILLO

El vehicle en qüestió és un Vekal Maserati Ghibli Hybrid GT, amb 330 CV de potència, i amb un preu superior als 100.000 euros que ha estat fabricat per l’empresa italiana Biemme, especialitzada a transformar vehicles d’alta gamma en cotxes fúnebres. Fer el darrer viatge amb aquesta unitat, però, té un preu més elevat que fer-ho amb altres vehicles. “Mercedes també disposa de productes híbrids, però com que era el primer, es va considerar que fos totalment diferent dels models normals“, afegeix Pons.

/ V. CASTILLO

/ V. CASTILLO

/ V. CASTILLO

Comentaris
To Top