Vallès

Desactivat el PLASEQCAT per una fuita en una empresa de Castellbisbal

Els Bombers van rebre dimecres al vespre un avís per una forta i irritant olor al polígon Can Estapé

Protecció Civil ha desactivat aquest dijous al vespre l’alerta del PLASEQCAT en categoria 1 per emanació de vapors a l’empresa Parking Service de Castellbisbal. Personal especialitzat de l’empresa, amb la supervisió dels Bombers, han transvasat els productes químics que han produït la fuita a una bassa hermètica on es procedirà a la seva depuració. L’incident, que no ha causat ferits ni afectats, s’ha produït en una de les basses de l’empresa, el que ha obligat a evacuar les instal·lacions de la planta així com les de l’empresa adjacent.

Els Bombers van rebre dimecres al vespre un avís per una forta i irritant olor al polígon Can Estapé, motiu pel qual s’hi van desplaçar per fer les lectures correpsonents, que van donar resultats negatius. Inicialment, es van vincular les olors a un incendi que hi havia hagut a Martorell (Baix Llobregat).

No obstant, dijous al matí, cap a les 9.10 h, la Policia Local de Castellbisbal ha alertat de nou el cos perquè tornaven a sentir-se olors de plàstic cremat. En aquesta ocasió, les lectures han estat positives i han conduït els efectius fins l’empresa, donant valors positius en àcids cianhídirc i sulfhídric.

Sis dotacions s’hi han desplaçat per evacuar les dues empreses i supervisar les tasques de trasvassament, que han dut a terme tècnics de l’empresa.

MAPA: Vius al costat d’un risc químic? Prop de Sabadell hi ha tres zones crítiques

Comentaris
To Top