ESPORTS

El millor pàdel estatal a les pistes del Cercle Sabadellès 1856

Els protagonistes en l'acte de presentació del torneig al Cercle / CEDIDA

Entre el 9 i 12 de febrer, el Cercle Sabadellès 1856 es convertirà en l’epicentre del pàdel estatal. L’entitat sabadellenca acollirà per primera vegada el Campionat d’Espanya per equips de Primera Categoria, amb la presència dels millors conjunts de categoria masculina i femenina. “Significa un orgull organitzar un dels campionats més rellevants que haurà acollit el Cercle els últims anys”, ha resumit el president Joan Carles Riba en la presentació del torneig, juntament amb les regidores de l’Ajuntament, Montse González i Katia Botta; el president de la Federació Catalana de pàdel, Felip Ródenas; el director tècnic de la Federació Espanyola, Javier Casadesús; Alberto Berasategui, soci d’honor del club, i Enric Xapellí, capità del primer equip del Cercle Sabadellès.

El quadre de quarts s’iniciarà el divendres 9 de febrer i durarà fins al diumenge al migdia quan es disputaran les finals. En categoria masculina participen: RC Polo Barcelona, El Perú Cáceres Wellness, RCT Barcelona 1899, Cercle Sabadellès 1856, Rio Grande AR Sevilla, Riva Padel SC Madrid, CD La Red XXI Padel Center de Sevilla i C.T. Chamartin. El conjunt sabadellenc debutarà el dia 9 a les 17.45 hores davant el Riva Padel madrileny, tercer cap de sèrie. Tot i que l’any passat, el Cercle va proclamar-se subcampió a Saragossa, el gran repte del conjunt dirigit per Enric Xapellí és assolir la permanència a l’elit. En principi, RCT Barcelona i Polo són els grans favorits al títol.

En la categoria femenina, el RC Polo també parteix com a favorit, sobretot perquè ha inscrit a Ari Sánchez, número 1 del món, i Alejandra Salazar, número 4. Caldrà veure si juguen. En el quadre estaran també CT Chamartin, AVS La Volea Huelva, Club Fit Point Mallorca, C. Tenis i Padel La Capellanía Málaga, Ibiza Padel Indoor Ibiza, RCT Barcelona 1899 i Padel Indoor Aragón de Saragossa. Les instal·lacions de la carretera de Bellaterra ja fan goig esperant l’inici d’aquesta competició d’altíssim nivell.

Comentaris
To Top