Ciutat

Els Ballesteros organitzen un dinar recordant la tradició dels colons centreeuropeus

La tradició s’ha instal·lat a Sabadell fa vint anys: era un plat típic dels colons centroeuropeus que van poblar la campinya cordovesa

/ CEDIDA

L’agrupació andalusa San Sebastián de los Ballesteros ha organitzat un dinar de socis per recordar la tradició dels colons centreeuropeus. Unes 150 persones van tenir cita el cap de setmana, amb un gran dinar de germanor. Una gran paella amb més de 12 quilograms de fideus, 150 cuixes de gall d’indi i un bon sofregit, el gran secret perquè el plat sigui una delícia.

“Ho fem des de fa més de 20 anys a Sabadell”, exposa Joaquin Lesmes, president de l’entitat. Es tracta d’una tradició que es va recuperar al seu poble quan va arribar la democràcia: era un plat típic dels colons centreeuropeus que van poblar la campinya cordovesa. I, fa unes dècades, ho van exportar a la nostra ciutat. Ara es preparen per a la següent gran cita popular, las migas cordoveses: “Cada cita és tot un èxit. Estem preocupats per las migas : ja hem venut 100 tiquets i encara falta un mes”.

Comentaris
To Top