Oci i cultura

Objectiu teatral a Sabadell: Cap Butaca Buida el 16 de març

La ciutat hi participarà amb l’obra ‘Alexandra, la pirata'(18h) i amb ‘La desesperada’

Sabadell se sumarà a l’acció cultural Cap Butaca Buida, que vol omplir tots els teatres de Catalunya el 16 de març. Sabadell hi participarà amb l’obra de la Joventut de la Faràndula Alexandra, la pirata (18h) i amb l’obra de dansa La desesperada, de la companyia El Desvío.

El repte que proposa Cap Butaca Buida  és convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques assolint el repte inèdit al món d’omplir el màxim de teatres del nostre país en un sol dia. Vol ser “un esdeveniment sense precedents que per convertir Catalunya en l’epicentre mediàtic de la cultura en l’àmbit estatal i global”, a més de “demostrar que el país és una potència cultural de primer nivell”.

Es tracta d’aconseguir, amb aquest gran primer repte col·lectiu, que a Catalunya es consolidi un Sant Jordi del Teatre on tot el país giri entorn de les arts escèniques.

Cap Butaca Buida té un element important de mobilització ciutadana. És, en aquest sentit, una campanya dirigida a tothom: a les persones que acostumen a anar al teatre, però també a les que no.

És una iniciativa impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans amb el suport del Departament de Cultura i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Les obres a Sabadell

A través de la dansa, La desespera tracta la duresa i l’absurd experimentats sovint en estructures burocràtiques que reflecteixen la malformació d’un sistema administratiu inhumà. Per altra banda, Alexandra, la Pirata  és un èxit a públic infantil i familiar que ja ha triomfat a la Faràndula.

Comentaris
To Top