Ciutat

Talls al trànsit per obres a l’Eix Macià

Està previst que les actuacions finalitzin dimarts al vespre

Aquest dilluns i dimarts, 26 i 27 de febrer, es portaran a terme actuacions de millora a l’avinguda de Francesc Macià. Els treballs, consistents en reparacions puntuals al paviment de formigó de la calçada, comportaran algunes afectacions al trànsit.

Les obres començaran a les 09.30 h de dilluns i provocaran el tall del tram del carril lateral de l’Eix, comprès entre la plaça de Catalunya i el carrer de Sant Isidre. Les actuacions continuaran dimarts dia 26 i es preveu que finalitzin a les 19 h.

Pel que fa al trànsit, es permetrà el gir a la dreta des de l’avinguda Francesc Macià, a l’alçada del carrer Pare Rodés, per facilitar la circulació dels vehicles i l’accés al carrer.

Comentaris
To Top