Ciutat

Formalitzen l’estudi informatiu de la connexió de Rodalies entre Sabadell i Granollers

Un tren de la línia R4 circula per l’estació Sabadell Sud

Permetria unir amb tren de forma directa Sabadell i Terrassa amb Granollers, les capitals dels dos vallesos

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha formalitzat per 744.150 euros el contracte per a la redacció de l’estudi informatiu de la nova connexió ferroviària de Rodalies entre el Vallès Occidental i el Vallès Oriental, connectant les línies de Rodalies R4 i R8. L’estudi compta amb un termini d’execució de 30 mesos i ha estat encarregat a l’empresa TPF GETINSA EUROESTUDIOS, S.L.

Els treballs consisteixen en la definició i anàlisi de les alternatives tècniques per a la construcció d’una nova connexió de Rodalies entre les línies Barcelona-Sabadell-Terrassa (R4) i la línia Papiol-Mollet (R8), el que permetria unir amb tren de forma directa Sabadell i Terrassa amb Granollers, les capitals de les dues comarques. El contracte també inclou la realització d’un estudi de viabilitat d’una nova estació de Rodalies a Ripollet, a la línia R8.

R4 R8 RODALIES

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030, per a donar resposta a les necessitats d’una demanda creixent en la xarxa de Rodalies de Catalunya fins a l’any 2030.

La connexió ferroviària entre Sabadell i Granollers, més a prop

Comentaris
To Top