Ciutat

Jornada de donació de sang a la plaça del Doctor Robert

La iniciativa l’organitza Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits

Aquest dijous, a partir de les cinc de la tarda i fins a les nou de la nit, la plaça del Doctor Robert acull una nova jornada de donació de sang. En aquesta ocasió, la iniciativa l’organitza Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits dins la campanya Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang. Aquesta serà la setena edició en què Sabadell participa d’aquest projecte solidari i col·laboratiu.

L’acció forma part d’un programa que s’ha iniciat aquest mes de març, en què més de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 3.500 donacions fins a finals d’abril.

Una trentena de ciutats catalanes s’han implicat per ajudar a omplir totes les lliteres disponibles a les campanyes de donació arreu del territori.

Les donacions d’aquests dies permetran remuntar les reserves de sang abans i després dels festius de Setmana Santa, una època durant la qual aquestes acostumen a baixar al voltant del 25%.

Al llarg de l’any 2023 a Sabadell, segons dades del Banc de Sang, es van aconseguir 4.481 donacions de sang i plasma.

Comentaris
To Top