Ciutat

Juli Fernàndez, número 13 d’ERC per Barcelona a les eleccions catalanes

“Tenim clar que la república no és una qüestió de temps sinó que és una qüestió de força”, assegura el sabadellenc

Juli Fernàndez, al Parlament / VÍCTOR CASTILLO

L’exalcalde de Sabadell Juli Fernàndez serà el número 13 de la llista d’ERC per Barcelona a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig. És l’actual secretari adjunt d’ERC.

El sabadellenc representarà el Vallès Occidental a la llista encapçalada per Pere Aragonès, ja que ha estat designat candidat per la militància. Fernàndez era diputat des del març de 2021 i entre octubre de 2022 i juny de 2023 va ser conseller de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Juli Fernàndez assegura que “tenim clar que la república no és una qüestió de temps sinó que és una qüestió de força, i per tant, necessitem ser els màxims possibles. Engresquem a la gent! Hem fet el que mai ningú havia fet, sabem el que volem i treballem amb l’objectiu de la gent visqui millor”.

Anteriorment, entre 2018 i 2021, va ser delegat del Govern a Barcelona, càrrec al qual va accedir després de ser alcalde de Sabadell en el govern quadripartit, en el tram de 2015 a 2017, abans de cedir l’alcaldia a Maties Serracant.

Fernàndez és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i màster en Màrqueting farmacèutic a EADA. Entre 2000 i 2007 i de 2011 a 2014 va gestionar oficines de farmàcia. Del 2014 al 2015 va ser cap de compres d’Ecoceutics.

Comentaris
To Top