Oci i cultura

Txema Torres estrena Llámame Dolores al Festival D’A

S’hi projectarà el curtmetratge Llámame Dolores

Txema Torres / cedida

El festival de cinema independent D’A, que se celebra del 4 al 14 d’abril, ha seleccionat en aquesta edició el curtmetratge Llámame Dolores, del sabadellenc Txema Torres Muñoz, que competirà a la secció oficial Un impulso colectivo, emblemàtica secció del festival que aposta pel cinema català i espanyol més arriscat.

El cineasta sabadellenc construeix un singular retrat de la seva mare, amb la intenció de captar la seva essència a partir d’una única acció, senzilla i clara. El curtmetratge ha pres forma a partir de la col·laboració entre la productora barcelonina Fractal i la banda de cine sabadellenca 0820F, formada per Daniel Alija, Manel Alija, Mari Martín i el propi Txema Torres.

L’estrena de la peça serà el 6 d’abril a l’Auditori del CCCB (21:30h), projectant-se en el context de la sessió La fantasia de desaparèixer, on es podran veure també altres curtmetratges seleccionats.

Torres treballat amb artistes com el també sabadellenc Albert Pla, Isaki Lacuesta o Ajo Micropoetisa i compta amb un ampli i heterogeni recorregut. És director d’altres curtmetratges i del llargmetratge Esperando a Ajo.

Comentaris
To Top