Ciutat

Eutime programa dues sessions per conèixer la intel·ligència artificial

Curs digital gent gran

“Suposarà un canvi molt important per la humanitat i l’hem de conèixer” assegura el president de l’associació, Joan Rios i Masanell

Una de les activitats d'Eutime, el curs de formació digital per a sèniors / LLUÍS FRANCO

La intel·ligència artificial (IA) ha irromput amb força en els darrers mesos en diversos àmbits de les nostres vides. En l’educació, les finances, la salut i en molts altres camps, però sense que generalment hi hagi una base de coneixement que permeti entendre-la i aprofitar-la. Per aquest motiu, l’associació de sèniors Eutime acollirà dues conferències per conèixer aquesta nova tecnologia a càrrec de l’enginyer de Telecomunicacions sabadellenc i director d’Innovació a Smartech Cluster, Agustí Padrós.

En primer lloc, se celebrarà la sessió Desmitificant la IA, dimarts 16 d’abril de 18h a 20 h, a la seu d’Eutime, al carrer de Narcís Giralt, 40 (Centre).

Al cap de dos dies, dijous 18 d’abril, se celebrarà la conferència Juguem amb la IA: Pràctica. En aquest cas, el lloc on es farà és l’Aula d’informàtica del Campus Sabadell de la UAB, al carrer dels Emprius, 2 (Covadonga), en horari de 18h a 20h.

L’accés a les dues conferències és lliure i gratuït. En tot cas, es prega confirmació d’assistència enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 93 717 28 35.

El president d’Eutime, Joan Rios i Masanell, explica que amb aquestes sessions volen compartir coneixement sobre la intel·ligència artificial perquè “tothom és conscient que aquesta nova tecnologia suposarà un canvi molt important per la humanitat i l’hem de conèixer”. El sabadellenc afegeix que, si bé fa anys que s’utilitza per a algunes qüestions, la IA “cada vegada ha anat avançant més amb els seus avantatges i inconvenients. És una realitat que la tecnologia que va avançant i no es pot deixar de banda”.

La formació contínua de les persones grans és la marca d’identitat d’aquesta associació, que també preveu continuar els cursos de formació digital per a sèniors i manteniment de la salut dels sèniors.

Què és Eutime?

L’Associació Eutime es va fundar el maig de 1996 i és un punt de trobada i formació contínua de pèrits, professors mercantils, diplomats en ciències empresarials i, des del 2010, de les noves promocions de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. Eutime agrupa antics alumnes de l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de Sabadell, continuadora de l’Escola Oficial de Comerç.

Agustí Padrós: “La intel·ligència artificial ha vingut per quedar-se. No li pots donar l’esquena”

Comentaris
To Top