Diners

La barberenca Proton Future arriba a l’Aràbia

/ CEDIDA

L’empresa Proton Future, dedicada a oferir solucions d’energia solar fotovoltaica amb seu a Barberà del Vallès, ha expandit les operacions a l’Aràbia Saudita pe contribuir al desenvolupament sostenible de la regió i aprofitar al màxim l’abundant recurs solar disponible.

Els serveis de l’empresa inclouen l’anàlisi de la necessitat energètica, el disseny de la solució renovable a mida i l’execució i el manteniment del projecte. “Aquesta expansió marca un gran pas endavant en el nostre compromís d’oferir solucions energètiques eficients, sostenibles i avançades en el camp de l’energia renovable”, explica el CEO de Proton Future, Miquel Jové.

L’expansió a l’Aràbia Saudita forma part del procés d’internacionalització de la companyia. L’any 2023 es va establir a la ciutat de Riad i està en procés d’homologació com a proveïdor de grans projectes com Neom, la nova ciutat i àrea econòmica i tecnològica que Aràbia Saudita està promovent al nord-oest del país, o el King Saltam Park, el parc urbà més gran del món, que obrirà portes a Riad. “La nostra presència en aquest mercat emergent reflecteix el nostre compromís continu amb l’expansió global i la promoció de fonts d’energia neta”, afegeix Jové.

Comentaris
To Top