Ciutat

Tall de trànsit al carrer d’Alemanya per les obres a la fàbrica Bosser

Permetrà retirar les estructures metàl·liques i els blocs de formigó que sustenten la façana

Estabilitzadors de la façana de la fàbrica Bosser / Victor Castillo

Les obres per retirar les estructures i els blocs de formigó de la fàbrica Bosser provocaran un tall de trànsit al carrer d’Alemanya (Centre) a partir d’aquest dimecres, 24 d’abril. Concretament, el tram situat entre els carrers de Ferran Casablancas i de Sant Pau, es tallarà al trànsit durant un termini màxim previst de quatre setmanes, és a dir, fins a finals de maig.

El tram del carrer de Ferran Casablancas situat entre els carrers de Zurbano i de Duran i Sors canviarà de sentit per facilitar que es pugui girar pel carrer de Sant Pau i tornar-se a incorporar al carrer d’Alemanya. La configuració dels carrers farà que, per esquivar el tall de trànsit, els vehicles hauran de baixar tres illes de cases per tornar a pujar i incorporar-se de nou al carrer d’Alemanya. L’Ajuntament també avisa que els contenidors que hi ha davant la fàbrica es traslladaran a la cantonada amb Ferran Casablancas.

El tall de trànsit permetrà retirar les estructures metàl·liques i els blocs de formigó, primer del carrer d’Alemanya, més tard del de Ferran Casablancas. Ja fa un mes, el 18 de març, van començar les obres a l’interior de la finca, per ‘lligar’ la façana i assegurar la seva conservació, ja que està protegida. Un cop fet això, es passa a l’exterior. Les obres les duu a terme la propietat de l’antic vapor, després de l’estira-i-arronsa amb el consistori, que va estar a punt de tirar-les endavant de forma subsidiària. Els treballs els supervisen tècnics municipals, que també van donar el seu vistiplau al projecte.

Els suports de la Bosser tenen els dies comptats

Comentaris
To Top