ESPORTS

Pedro Donoso, nou entrenador de l’Escola Pia

Pedro Donoso en una imatge d’arxiu a la banqueta de Can Colapi durant la seva primera etapa a l’Escola Pia / LLUÍS FRANCO

Retorn. Finalment l’Escola Pia ha decidit apostar per Pedro Donoso com a nou entrenador de cara a la temporada 2019-2020. El tècnic colomenc, que arriba provinent de l’Arrels, club on ha estat els últims tres anys, torna a la que va ser casa seva durant set exitoses temporades des de la 09-10 fins a la 15-16. D’aquesta manera, la junta directiva s’acaba decantant per un entrenador que coneix bé l’entitat després de tenir diversos noms sobre la taula tal com van reconèixer fonts del club del carrer Garcilaso.

Donoso, de cinquanta anys, que va assegurar que estava “molt il·lusionat” davant aquest retorn, s’ha marcat l’ambiciós repte de millorar la tercera posició aconseguida enguany per Borja Burgos i Carles Vidal, aquest últim quan restaven cinc jornades després que Burgos fos fulminat del càrrec. Un resultat que permetrà a l’equip disputar la pròxima edició de la Copa del Rei després de mantenir un duel frec a frec amb el Mataró i el Pallejà. Quedarà per veure, però, quin serà l’objectiu a la Copa Catalunya. Una competició que de la mà de l’anterior tècnic de Castellar del Vallès l’equip va aconseguir una classificació històrica per la final four.

Un títol i tres bitllets per la Copa

Amb el tècnic colomenc el conjunt sabadellenc ha viscut els millors moments a l’actual Segona Divisió B: un títol de lliga, seguit d’un ascens que mai es va poder fer realitat per motius econòmics, dues segones posicions i una tercera plaça durant quatre temporades consecutives en què el bloc d’aleshores serà el que es trobarà quatre anys després.Un cop fet oficial el nou inquilí a la banqueta escolàpia, l’Escola Pia també va anunciar una nova incorporació a la porteria de Can Colapi: Santi Sahuquillo, ex porter del FC Barcelona B format a les categories inferiors del conjunt sabadellenc, que arriba per ocupar la vacant de Santi Bertolín.Amb Sahuquillo i Josep Maria, l’Escola Pia passarà a tenir la millor porteria del grup.  Un fet que des del Club es valora molt positivament: “no ens preocupa tenir dos porters titulars. La competència sempre és bona per fomentar la millora”, van assegurar fonts del club. Pel que fa a la resta de la plantilla, des de la direcció esportiva es va comentar que “es compta amb tota la plantilla” sense descartar, però “alguna incorporació més”. El pròxim dia 20 d’agost, en l’inici de la pretemporada, se sabrà del cert quins integrants formen part de l’equip de Pedro Donoso i si aquest continuarà fent confiança als membres de l’anterior cos tècnic format per Carles Vidal, Marc Peig i Arnau Mimó.

Comentaris
To Top