Ciutat

VÍDEO | Recorrem Sabadell amb bici: aquests són alguns del punts més crítics

Pedalem per la ciutat per experimentar les circumstàncies que es troben els ciclistes a diari

Anar amb bicicleta per Sabadell suposa un exercici complicat a alguns punts, amb trams en què els carrils bici s’acaben i obliguen el ciclista a circular al costat dels vehicles de motor. Els usuaris més habituals de la ciutat adverteixen que cal millorar algunes zones per connectar millor cada via.

Pugem a la bicicleta i pedalem per Sabadell per veure quines situacions trobem a la via pública. L’experiència mostra una realitat que passa desapercebuda per a molts ciutadans, des d’una òptica menys coneguda.

Vídeo gravat per Victor Castillo:

La cursa d’obstacles dels ciclistes a Sabadell: “La xarxa de carrils bici és insuficient”

Comentaris
To Top