Ciutat

Un ferit en un accident de trànsit en un pas de vianants al centre de Sabadell

Aparatós accident aquest migdia al centre de Sabadell. Un conductor ha perdut el control del vehicle i ha acabat xocant contra un arbre al carrer Les Valls.

Els fets han passat a les 13.12 h, quan el conductor d’un turisme ha perdut el control del vehicle per causes que es desconeixen. Els fets han passat just a l’alçada d’un pas de vianants, i l’home ha impactat contra un arbre.

Diversos vianants han corregut a socórrer l’home, que semblava inconscient, motiu pel qual l’han extret del vehicle. Ràpidament, dos agents de la Policia Municipal l’han assistit, donat que inicialment semblava que podia haver patit un infart.

Una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha adreçat al lloc, on l’home ha pogut ser atès. De fet, s’hi ha pogut adreçar caminant, donat que s’ha pogut quedar una estona assegut en un banc.

Pel que fa al vehicle, ha patit danys al cantó davanter dret i per l’impacte ha punxat la roda. Una grua se l’ha endut del lloc, on hi han participat dues dotacions de la Policia Municipal i una del SEM.

Comentaris
To Top