Ciutat

21 empreses busquen inversors al Fòrum de Tecnologia i Innovació

Aquest dimecres, Can Roqueta a acollit la quarta edició del Fòrum de Tecnologia i Innovació. Un espai per dinamitzar les relacions entre empreses i investigadors.
Enguany ha estat dedicada la industria 4.0 sota el títol ‘Digitalització i sistemes per a la fabricació intel·ligent’.
Amb l’activitat generada es busca donar resposta als reptes de futur d’empreses i centres de recerca, a l’hora de plantejar nous models, tecnologies i sistemes per a la digitalització i per a la fabricació intel·ligent.
A primera hora del matí es van dur a terme les conferències a càrrec de Francisco REquena (SEAT), Jordi Aubert (IDNEO), Joan Salabert (DORMITY) y Mikel Garbizu (AyS Analisis y simulación).
Després de les conferències va arribar el torn de l’anomenat Marketplace, on es van presentar fins a 21 projectes, productes innovadors o ofertes tecnològiques i es van posar en comú amb possibles inversor.
L’acte, organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell (PES) i en col·laboració amb el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) i Eurecat, vol potenciar al màxim els vincles entre entitats, investigadors, empreses i centres tecnològics per tal d’arribar a acords i projectes més ambiciosos que facin créixer el teixit empresarial i d’innovació del país.

Comentaris
To Top