Ciutat

Ciuró s’afegeix a la Crida de l’expresident Puigdemont

Davant del Congrés del PDeCAT: “S’ha d’adherir a la Crida Nacional per la República”

Lourdes Ciuró / Junts per Sabadell (cedida)

“El PDECat s’ha d’adherir a la Crida Nacional per la República”. La candidata de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, s’ha incorporat a les files del moviment de l’expresident català, Carles Puigdemont, i aposta perquè la formació s’hi incorpori. Aquest és el seu posicionament just el dia en què comença el Congrés Nacional del PDECat a Barcelona.

“La Crida segueix la línia de Junts per Catalunya: persegueix la unitat des de posicionaments polítics diferents”,  ha explicat Ciuró en declaracions a Diari de Sabadell, des d’on ha demanar reintroduir la materialització de la República catalana a l’agenda política. “No hem fet tot aquest camí per recuperar les institucions i alliberar els presos polítics“, ha assenyalat Ciuró, que vol fugir de la idea de la “Catalunya del segle XX”.

Ciuró va realitzar ahir un acte de presentació de la seva carrera cap a l’alcaldia de Sabadell. “Som ostatges de la ideologia i això ha portat a la paràlisi de la ciutat”, va lamentar l’alcaldable fent referència a l’actual executiu local. A més, ha considerat que les crítiques d’UpC i Crida cap a Juli Fernández demostren que s’ha “trencat l’únic pacte” del govern d’esquerres, que segons ella era “no barallar-se”.

Unitat a Catalunya (i a Sabadell)

Ciuró aposta fermament per la unitat de l’independentisme a Sabadell, seguint la línia de Primàries per la República. “Dividir les opcions no és una estratègia guanyadora. Si ens volen polaritzar les eleccions, la millor opció és anar junts”, sentencia.

Comentaris
To Top